Veelgestelde vragen

Zie hieronder een collectie van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur gerust een e-mail naar info@diamondpaintingtotaal.nl. Je ontvangt antwoord in uiterlijk twee werkdagen.

U kunt uw product binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten mits voor 15:00 uur besteld. Uitgezonderd feestdagen en drukke post periodes.

Brievenbuspost: Dinsdag t/m Zaterdag
Pakketpost: Maandag t/m Zaterdag

Als het pakketje of brievenbuspakket niet na 2 werkdagen aangekomen is wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons door te geven? Wij willen namelijk graag tevreden klanten. U kunt ons bereiken op ons e-mailadres: info@diamondpaintingtotaal.nl.

U kunt uw bestelling na ontvangst zonder opgave van reden retour sturen. Kijk bij het kopje retourneren.

Het is mogelijk om uw pakket te komen afhalen in Hellevoetsluis. Dit kan alleen via de e-mail: info@diamondpaintingtotaal.nl. Dit gebeurd in onderling overleg. Wanneer u ons een e-mail stuurt geven wij u ons adres door.

Ondanks dat de pakketten uitgebreid nagekeken zijn op aantal zakjes kan het toch in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een tekort aan steentjes in zit. U kunt daarvoor een e-mail sturen aan info@diamondpaintingtotaal.nl.

Dan is het de bedoeling om er lijm op te doen. Hiervoor hebben we ook lijmpennen te koop. Dit is vooral voor kleine oppervlaktes.

Je kan dan met een scherp mesje een sneetje in de plaklaag doen.Vervolgens kan je dan de steentjes er weer op leggen.