Veelgestelde vragen

Zie hieronder een collectie van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur gerust een e-mail naar info@diamondpaintingtotaal.nl. Je ontvangt antwoord in uiterlijk twee werkdagen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

U kunt uw product binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten mits voor 15:00 uur besteld. Uitgezonderd feestdagen en drukke post periodes.

Brievenbuspost: Dinsdag t/m Zaterdag
Pakketpost: Maandag t/m Zaterdag

Wat als mijn bestelling niet op tijd aankomt?

Als het pakketje of brievenbuspakket niet na 2 werkdagen aangekomen is wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons door te geven? Wij willen namelijk graag tevreden klanten. U kunt ons bereiken op ons e-mailadres: info@diamondpaintingtotaal.nl.

Kan ik de bestelling retour sturen?

U kunt uw bestelling na ontvangst zonder opgave van reden retour sturen. Kijk bij het kopje retourneren.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Het is mogelijk om uw pakket te komen afhalen in Hellevoetsluis. Dit kan alleen via de e-mail: info@diamondpaintingtotaal.nl. Dit gebeurd in onderling overleg. Wanneer u ons een e-mail stuurt geven wij u ons adres door.

Wat te doen als ik tekort kom aan steentjes?

Ondanks dat de pakketten uitgebreid nagekeken zijn op aantal zakjes kan het toch in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een tekort aan steentjes in zit. U kunt daarvoor een e-mail sturen aan info@diamondpaintingtotaal.nl.