Diamond painting totaal diamond painting hobby

Hoogwaardige diamond painting

Welkom bij DiamondPaintingTotaal, dé webshop in Nederland waar je terecht kunt voor hoogwaardige diamond painting. Ik, Ilonka, ben een fanatieke diamond painter en heb mijn hobby omgezet in een onderneming. Ooit begonnen als een hobby, is DiamondPaintingTotaal nu dé plek voor iedereen die zich wil verdiepen in de diamond painting hobby.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te helpen ontspannen en hun fijne motoriek te verbeteren door middel van diamond painting. Ik heb mijn bedrijf opgericht na een persoonlijke ervaring met burn-out. Diamond painting heeft mij niet alleen geholpen om deze moeilijke periode door te komen, maar het heeft mij ook geholpen om mezelf opnieuw uit te vinden. Ik wil deze positieve ervaring delen met anderen en hen inspireren om de diamond painting hobby op te pakken.

Diamond Painting hobby

In de online diamond painting hobbywinkel vind je een ruim assortiment aan diamond painting voor zowel volwassenen als kinderen vanaf vier jaar. Er is regelmatig nieuwe diamond painting aanbod, zodat je altijd iets nieuws kunt proberen. Dit tegen normale bedragen, zodat iedereen kan genieten van deze prachtige hobby. Ik probeer altijd de nieuwste producten in mijn aanbod te hebben, bekijk het dus snel!

Zelf aan de slag met DIY diamond painting

DiamondPaintingTotaal is gespecialiseerd in de verkoop van DIY diamond painting. Hiertoe bied ik een breed scala aan diamond painting producten aan. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, alles is er wat je nodig hebt om te starten met deze fascinerende hobby. Ontdek vooral het aanbod in de webshop.

Het aanbod

In de webshop vind je alles voor diamond painting: van vierkante en ronde steentjes tot onderzetters en sleutelhangers. Vooral de vierkante steentjes zijn populair bij de klanten. Deze moeten strak tegen elkaar worden geplakt en mogen geen tussenruimte hebben. Maar wees gerust, als beginner kun je ook starten met ronde steentjes. Er is ook canvas met nummers of letters aan waar je de steentjes op kunt plakken. Elke diamond painting wordt geleverd met een pincet, wax, schudbakje en pennetje om de steentjes te plaatsen.

Persoonlijke touch

Wil je een persoonlijke draai geven aan je diamond painting? Dan is de persoonlijke diamond painting iets voor jou! Je kunt namelijk een eigen foto laten printen op het canvas. Zo creëer je een uniek kunstwerk dat helemaal van jou is. Er zijn ook losse canvassen zonder letters, zodat je zelf een ontwerp kunt maken.

Extra’s

Naast standaard diamond painting sets, zijn er ook boekenleggers, stickers en sleutelhangers met diamond painting. De onderzetters zijn gemaakt van acryl of hout – zijn altijd voorzien van ronde steentjes. Ook de raamhangers, gemaakt van doorzichtig acryl, zijn een leuke toevoeging aan je diamond painting collectie.

Diamant painting opbergdoos en accessoires

Het assortiment

Bij DiamondPaintingTotaal vind je een breed scala aan diamond painting accessoires. Van pennetjes voor de paintings tot lijmpennen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Probeer dan eens de light pen, perfect voor het werken onder minder lichte omstandigheden. Ook de mesjes zijn onmisbaar in elke diamond painting. Hiermee kun je stukje vel van de papieren bovenlaag wegsnijden zodat je er vervolgens steentjes in kan plaatsen.

Opslag en organisatie

Het bijhouden van al die kleine steentjes kan een uitdaging zijn. Daarom zijn er verschillende oplossingen voor opslag en organisatie. De schudbakjes zijn ideaal om je steentjes in te bewaren en dankzij de handige organizers kun je deze bakjes ook nog eens overzichtelijk categoriseren.

Waarom kiezen voor DiamondPaintingTotaal?

Naast het uitgebreide assortiment, is service van groot belang. Ik sta (bijna) altijd klaar om je te helpen en adviseren bij het kiezen van de juiste accessoires voor jouw project. Bovendien streef ik ernaar je bestelling snel te leveren.

Contact opnemen

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Je bellen naar 085-0007874, of je kunt een mail sturen naar info@diamondpaintingtotaal.nl. Ik help je graag verder met je diamond painting avontuur!

Volg Diamond Painting ook op Facebook